Bereken hier de juiste incassokosten, volgens het wettelijke tarief.

Zodra de krenten uit de pap zijn kan een gemiddeld incassobureau niets meer voor u betekenen.

informatieDoor jarenlange ervaring is gerechtsdeurwaarders Vanhommerig in staat gelden te innen waar anderen u adviseren deze af te boeken.

Deel deze pagina met anderen via

Vanhommerig als incasso-organisatie

niet alleen adviezen om problemen met debiteuren te voorkomen

Veel bedrijven wenden zich tot een incassobureau, veelal gelokt door de veelal misleidende mededeling: no cure - no pay, dat de zaak na het verzenden van enige aanmaningen weer doorstuurt naar de gerechtsdeurwaarder. No cure - no pay kan slechts gepaard gaan met onevenredig veel afboekingen van ogenschijnlijk oninbare vorderingen. Met andere woorden: zodra de krenten uit de pap zijn kan een gemiddeld incassobureau niets meer voor u betekenen.

Gerechtsdeurwaarders Vanhommerig & Vanhommerig geven niet alleen adviezen om problemen met debiteuren te voorkomen. Wij bieden in de dagelijkse praktijk ook externe incassohulp. Een schuldeiser kan wel blijven aanmanen, maar het houdt een keer op.

Het is een misverstand dat gerechtsdeurwaarders Vanhommerig vorderingen boven € 25.000,00  (competentiegrens van de Rechtbank, sector Kanton) niet kan behandelen. Gerechtsdeurwaarders Vanhommerig heeft met tal van advocaten in Nederland, maar ook daarbuiten, afspraken gemaakt, waardoor het verkrijgen van een vonnis, in zaken waarin de kantonrechter niet bevoegd is, geen enkele belemmering vormt. 

Professioneel en ervaren

Gerechtsdeurwaarders Vanhommerig heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met het incasseren van vorderingen, waaronder ook de zeer moeilijke. Met name door de jarenlange ervaring met soms zeer onwillige debiteuren is gerechtsdeurwaarders Vanhommerig in staat gelden te innen daar waar anderen u adviseren de vordering af te boeken.

Wij benaderen schuldenaren met zachte hand, soms met harde hand, maar altijd indringend. Wij doen dit op een persoonlijke manier. Zo'n gerichte benadering blijkt al snel succesvol te zijn. Vaak zijn verdere juridische stappen niet nodig. Het imago van gerechtsdeurwaarders Vanhommerig & Vanhommerig draagt daar zeker aan bij.

Vruchtbare samenwerking

Als u een vordering aan gerechtsdeurwaarders Vanhommerig & Vanhommerig in handen geeft, houden wij u regelmatig op de hoogte over de stand van zaken en ontwikkelingen. Tussentijdse oplossingen bespreken wij met u en wij informeren u ook over bijvoorbeeld afbetalingsregelingen. U houdt dus grip op uw vordering.